< Interieur
Totaalconcept​

Het project is een mooie referentie voor onze affiniteit voor detaillering. Zowel bij het exterieur als bij het interieur is hier veel aandacht aan besteed. Ook het maatwerkmeubilair geeft een meerwaarde aan de ruimtelijkheid. Voor het meubilair werd samengewerkt met de neef van de bouwheer, tevens designer, Jeroen Thys van de Audenaerde.

 

Op het gelijkvloers bevinden zich de woonkamer, keuken, polyvalente berging en garage. De keuken staat zowel visueel als fysiek in relatie met de leefkamer en de tuin. Achter de keuken ligt een polyvalente ruimte die de verbinding vormt tussen woning, garage en tuin. Deze polyvalente ruimte zal in eerste instantie gebruikt worden door de kinderen als speelruimte en nadien als hobbyruimte voor de bouwheer.

Op de verdieping bevinden zich in het bestaande gedeelte twee kinderslaapkamers en een douchekamer voor de kinderen. Achteraan de woning is een uitbreinding voorzien met daarin een nachtgedeelte voor de ouders, bestaande uit een slaapkamer met aanpalende badkamer met wellness, en een ruime dressing.

.

.