< Projectbouw
Showoom retail​

Een voormalige winkelruimte op het Eilandje in Antwerpen wordt omgevormd tot retail showroom. De nieuwe showroom is niet gericht naar particuliere verkoop, maar naar retail voor groothandelaars. Op vraag van het licentiebedrijf Brandsplus, verdeler van merk/sportschoenen,  werd in sneltempo een doordacht  ontwerp opgemaakt zodat ze tijdig konden verhuizen.  
De ruimte moet deels dienen als showroom en ontvangstruimte, maar ook als kantoor en vergaderruimte. Op het gelijkvloers wordt een nieuw kantoor ingericht dat gescheiden wordt van de showroom door een stalen wand met glas. Deze kantoorruimte is zo ingepland dat deze mee de inkomruimte definieert. Voorheen ontbrak dergelijk inkom-sas en wachtruimte.  Verder is er op het gelijkvloers ruimte om schoenen te etaleren (panelen aan de muren) en een ontvangstruimte voor klanten met kitchenette. In de showroom staan ook losse tafels die kunnen dienen als flexibele werkplekken voor de commerciële bedienden, die slechts enkele momenten in de week aanwezig zijn. 
In de kelder is er naast het etaleren van schoenen ook plaats voor het presenteren van kledij. Centraal in de ruimte staat een grote imposante tafel die als vergadertafel gebruikt wordt.  De designers hebben in de kelder hun kantoorruimte die licht krijgt via de vide. 
De inrichting werd minimalistisch wit gehouden met industriële materialen zoals beton, staal en glas zodat de schoenen de show stelen. 

.