top of page
< Nieuwbouw
 
Nieuwbouw boekhoudkantoor

In deze alleenstaande nieuwbouw te Essen is een boekhoudkantoor gevestigd.

Op het gelijkvloers bevinden zich twee kantooreilanden, een vergaderzaal, een open keuken en een technische berging.

Via de stalen trap in de dubbelhoge inkomhal kom je op de eerste verdieping, waar er 4 individuele kantoren ingericht zijn alsook een toilet en doucheruimte.

Het gebouw werd zo ontworpen dat het in de toekomst ook omgevormd kan worden tot eengezinswoning.

Voor de gevels werd zwart hout en bruingrijze gelijmde gevelsteen gecombineerd.

De gevels werden opgetrokken in een zwartgrijze gelijmde gevelsteen voor een strak modern uitzicht. Dit werd gecombineerd met zwarthout om de volumewerking te versterken.

Langs de voorzijde werd de gevel bewust gesloten gehouden om het inzicht vanop straat te vermijden.

E-peil: -6

Xtra-architectenNieuwbouwBoekhoudkantoor9.jpg
bottom of page