< Interieur
Renovatie CLB

Een voormalig bankgebouw werd omgevormd tot centrum voor leerlingenbegeleiding. Bij de verbouwing werden de afgescheiden ruimtes en loketten gesloopt.  Het interieur werd gestript en heringericht om te voldoen aan de nieuwe functie. 
Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de interne circulatie en de noden van de gebruiker.  
Op het gelijkvloers bevindt zicht het publiek toegankelijk deel met onthaal, wachtruimte en het medisch circuit.  De organisatie van het medisch circuit, de akoestische eisen en de discretie van de bezoekers waren de belangrijkste aandachtspunten.
Op de eerste verdieping bevinden zich de kantoren voor de medewerkers. Hier is ook toegang tot het dakterras. 
De zolder, die voorheen niet gebruikt werd, is ingericht als polyvalente ruimte met flexibele werkplekken. Deze wordt tevens benut als refter en vergaderruimte  
Voor de meubels en de afwerking kozen we voor neutrale kleuren en materialen zoals hout, beton en wit. Kleuraccenten door schilderwerk en pictogrammen verwijzen naar het logo van het CLB. De groene kleur en de puzzelstukjes komen terug doorheen gans het gebouw. 

.

.